Carti · Dezvoltare Spirituala

Sa Intram Pe Frecventa Universului – David Thomas

Share Button

imagine 0 Sa Intram Pe Frecventa Universului - David Thomas 978-606-639-036-1
Sa intram pe frecventa Universului – David Thomas
…un jurnalist si 6 persoane aflate in transa ce transmit prin channeling mesaje din alte dimensiuni ale universului…
………….
…cred acum, cu convingere, ca supranaturalul nu decat naturalul neinteles inca. Nu sunt om de stiinta si nu va pot explica, din punctul de vedere al mecanicii cuantice, modul complex prin care un spirit poate vorbi, prin intermediul unui receptor biologic numit om.
In esenta, este vorba despre un transfer de energie intre o entitate non-fizica si o persoana care intra in stare de transa, rezultatul fiind crearea unei contopiri care face comunicarea posibila.
Dar de ce se intampla aceasta? Pentru ca, de-a lungul timpului, omenirea a cerut ajutor si calauzire, iar acum ea a intrat intr-o etapa pe care unii o numesc „Marea Schimbare in Constiinta”.
Suntem in plin proces de derulare a unei revolutii tacute a constiintei si, o parte din ea consta in transmiterea mai multor informatii prin channeling.
Evoluam rapid si spiritele ne vin in ajutor, oferindu-ne indrumare, sfaturi si iubire neconditionata, dintr-o perspectiva mai larga. Nici ca putea pica mai bine; economia, altadata robusta, este acum anemica si multi oameni sunt oprimati, derutati si speriati.
Kryon, un inalt maestru spiritual neintrupat, care vorbeste prin intermediul lui Lee Carroll, este foarte constient de scepticismul cu care este privit channeling-ul.
„Multi oameni", mi-a zis el, „spun ca este imposibil, ca nu are cum sa se intample. Dar, este bine sa stiti un lucru: toate textele spirituale pe care le pretuiti atat de mult v-au fost transmise prin channeling. Este o forma straveche si sacra de comunicare, pe care v-o punem, din nou, la dispozitie. Daca esti deschis la minte si la inima in privinta acestui fenomen, poate ca vei avea ceva de castigat de aici, draga fiinta umana."
Nu exagerez daca spun ca mesajele primite de la spirite mi-au salvat viata. Poate ca va suna hiperbolic, dar acum zece ani eram un adevarat Hamlet, profund nefericit si cufundat pana la gat intr-o lenta rastignire a spiritului. Sfasiat de indoieli si de disperare, beam prea mult si ma bucuram prea putin…
CUPRINS:
Capitolul 1: Darryl Anka / Bashar
Capitolul 2: Wendy Kennedy / Pleiadienii
Capitolul 3: Geoffrey Hoppe / Tobias
Capitolul 4: Shawn Randall / Torah
Capitolul 5: John Caii / Capetenia Joseph
Capitolul 6: Lee Carroll /Kryon
Capitolul 7: Cuvant de incheiere

Cumpara Sa Intram Pe Frecventa Universului – David Thomas ieftin

Caracteristici tehnice Sa Intram Pe Frecventa Universului – David Thomas 978-606-639-036-1
Subcategorie Psihologie Practica
Categorie Dezvoltare Personala
Editura PUBLICA
Autor: Stevan D. Levitt, Stephen J. Dubner
Data aparitie 2014
Numar de pagini 256
Format 14,5 x 20,5 cm
Autor Mary O Malley
Data aparitie 2014
Numar de pagini 288
Format 210 x 150 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FOR YOU
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FOR YOU
Autor David Thomas
Data aparitie 2014
Numar de pagini 208

Nota: Fotografia produsului Sa Intram Pe Frecventa Universului – David Thomas are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Sa Intram Pe Frecventa Universului – David Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *