Carti · Psiho,psihanaliza, Log

Sensuri ale vietii – Roy F. Baumeister

Share Button

imagine 0 Sensuri ale vietii - Roy F. Baumeister 978-606-8244-27-3
Sunt foarte rare abordarile atat de vaste ale istoriei si culturii in cadrul psihologiei sociale contemporane, cum gasim in aceasta carte. Autorul abordeaza o tema dificil de investigat prin experimente. Utilizeaza, insa, riguros datele oferite de studiile empirice, facand o analiza interdisciplinara, erudita si, totodata, cuceritoare a modului in care sensul vietii influenteaza viata sociala.
Roy Baumeister utilizeaza in structura conceptuala a cartii o serie de analize si rezultate interdisciplinare (istorie, sociologie, antropologie, religie s.a.), ca date de intrare care pot crea o baza empirica pentru practicarea psihologiei. El abordeaza simultan probleme foarte profunde, reflectand asupra a cinci teme fundamentale referitoare la sensul vietii: nevoia umana de sens, modul in care sensul ne determina viata, negocierea dintre individ si cultura in crearea sensului vietii, transformarea moderna a sinelui, ca raspuns la criza de valori si relatia dintre timp si sensul vietii.
Atat pentru nespecialisti, cat si pentru psihologi si alti oameni de stiinta, cartea va constitui fara indoiala o lectura fascinanta.

Cumpara Sensuri ale vietii – Roy F. Baumeister ieftin

Caracteristici tehnice Sensuri ale vietii – Roy F. Baumeister 978-606-8244-27-3
Autor: Lisa Kleypas
Data aparitie 2015
Subcategorie Romane de dragoste, Carti romantice
Categorie Beletristica
Editura MIRON
Autor Roy F. Baumeister
Data aparitie 2011
Numar de pagini 542
Format 240X165
Subcategorie Psiho,Psihanaliza, Log
Categorie Stiinte Umaniste
Editura ASOCIATIA DE STIINTE COGNITIVE DIN ROMANIA

Nota: Fotografia produsului Sensuri ale vietii – Roy F. Baumeister are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Sensuri ale vietii – Roy F. Baumeister

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *