Carti · Culegeri Auxiliare

Set – Carte uriasa – Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile

Share Button

imagine 0 Set - Carte uriasa - Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile 978-973-00000-102
Setul cuprinde 3 carti uriase: Prietenia, Copilaria si Ce miros au meseriile?
Editura Sigma va prezinta cartea uriasa „Copilaria“, a treia din cele trei carti uriase aferente semestrului II si destinate elevilor din clasa I. Cartea prezinta o poveste din care elevii afla informatii despre Ziua Copilului si copilarie, despre prietenie si altruism.
Elevii pot fi chiar ei personajele cartii si pot exprima pareri despre situatii similare, pot continua povestea si pot dezvolta sau schimba actiunea acesteia. Copiii, ca si personajele din poveste, pot discuta despre regulile de comportament in relatia cu ceilalti, despre alte drepturi si indatoriri pe care le au, despre relatiile firesti dintr-o familie.
Acest auxiliar este completat de caietul de lucru al elevului „Copilaria“, caiet ce poate acoperi activitati integrate conforme programelor scolare pentru 5 saptamani de scoala din al II-lea semestru.
„Prietenia“, o poveste in care regasim intamplari din viata copiilor. Astfel, elevii descopera modul in care trebuie sa se comporte fata de colegi, ce inseamna sa fii prieten, ce reguli de circulatie trebuie sa respecte. De asemenea, afla cat de important este Soarele si modul in care influenteaza el dezvoltarea vietii pe Pamant.
Elevii pot fi chiar ei personajele cartii, oferindu-le astfel libertatea de a se exprima, de a lua hotarari in situatii similare, de a formula pareri. Povestea poate fi citita pe fragmente solicitand, de fiecare data, elevii sa continue ideea inceputa, motivand totodata continuarea acesteia.
Copiii pot juca rolul doamnei invatatoare, dar si a copiilor-personaje. Ei vor initia diverse dialoguri pe teme ca: prietenia, regulile de circulatie, Universul, poluarea si protejarea Pamantului etc.
Acest auxiliar este un pretext pentru dezvoltarea intelectuala si emotionala a elevilor si este completat de caietul de lucru al elevului „Prietenia“, caiet ce poate acoperi activitati integrate conforme programelor scolare pentru 5 saptamani de scoala.
„Ce miros au meseriile?“, aceasta fiind a doua din cele trei carti uriase aferente semestrului II si destinate elevilor din clasa I. Cartea prezinta o poveste din care elevii afla informatii despre anumite meserii si despre cei care practica aceste meserii.
Elevii pot fi chiar ei personajele cartii si pot exprima pareri despre situatii similare. De asemenea, ei pot continua povestea si pot dezvolta sau schimba actiunea acesteia. Copiii, ca si personajele din poveste, pot descrie alte meserii despre care au auzit si pot asocia acestora mirosurile pe care le considera potrivite (de exemplu: la cofetarie miroase a prajituri, la farmacie miroase a medicamente).
Acest auxiliar este completat de caietul de lucru al elevului „Ce miros au meseriile?“, caiet ce poate acoperi activitati integrate conforme programelor scolare pentru 5 saptamani de scoala din al II-lea semestru.

Cumpara Set – Carte uriasa – Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile ieftin

Caracteristici tehnice Set – Carte uriasa – Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile 978-973-00000-102
Autor Abby McDonald
Data aparitie 2014
Numar de pagini 260
Format 200X130
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Beletristica
Editura ALL
Autor Paul Arva
Data aparitie 2014
Numar de pagini 104
Format 130 x 200 mm
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura ADENIUM
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura ADENIUM
Autor Mircea Daneliuc
Data aparitie 2014
Numar de pagini 367
Format 130 x 200 mm
Autor Vintila Mihailescu, Petre Matei
Data aparitie 2014
Numar de pagini 224
Format 235X160
Subcategorie Sociologie
Categorie Stiinte Umaniste
Editura POLIROM
Autor Ana Selejan
Data aparitie 2014
Numar de pagini 472
Format 200X130
Subcategorie Litere Critica Literara
Categorie Stiinte Umaniste
Editura CARTEA ROMANEASCA
Autor Alina Nicolae-Pertea, Dumitra Radu, Rodica Chiran
Numar de pagini 112
Format 290 x 200 mm
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura ARAMIS
Colectie Carte uriasa
Numar de pagini 8+8+8
Format 480 x 340 mm
Subcategorie Culegeri Auxiliare
Categorie Manuale Carte Scolara
Editura SIGMA

Nota: Fotografia produsului Set – Carte uriasa – Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Set – Carte uriasa – Cls 1 sem 2 Prietenia+Copilaria+Ce miros au meseriile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *