Carte Ortodoxa · Carti

Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie

Share Button

imagine 0 Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie 978-973-136-423-0
 Mare este taina lucrarii Sfantului Efrem, caci puterea dumnezeiasca a dragostei sale lucreaza neincetat si faureste nenumarate izbaviri, mangaieri si tamaduiri celor cuprinsi de intristare, depresie, deznadejde ori ganduri de sinucidere. Fiind el insusi un mare ascet, i-a fost dat sa cunoasca gandurile deznadejdii si intristarii la o proportie la care cei mai multi dintre noi am ceda psihic in cateva minute. Nevointele sale de gand, nevazute si nestiute de contemporanii sai, i-au mijlocit darul tamaduirilor, pecetluit si straluminat mai apoi prin infricosatoarea mucenicie prin care a trecut. Si iata ca noi, cei de azi, il cunoastem asa cum nu l-a cunoscut nimeni din generatia lui, Dumnezeu iconomisind, intru dragostea Sa, sa ni-l aduca inainte si sa ni-l daruiasca pe Sfantul Efrem, cu a sa negraita revarsare de daruri si tamaduiri.
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, fii binecuvantat in vecii vecilor ca ne-ai invrednicit sa-l cunoastem pe minunatul Tau prieten si ucenic, pe preablandul si atotmilostivul Efrem cel Nou!

Cumpara Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie ieftin

Caracteristici tehnice Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie 978-973-136-423-0
Autor Paisie De La Neamt
Data aparitie 2015
Numar de pagini 564
Format 200 x 130 mm
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura DEISIS
Autor * * *
Data aparitie 2015
Numar de pagini 112
Format 160 x 110 x 7 mm
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura SOPHIA

Nota: Fotografia produsului Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Sfantul Efrem Cel Nou Izbavitorul Celor Cuprinsi De Intristare Ori Depresie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *