Carti · Dezvoltare Spirituala

Sfetnicul tainic – Mona Lisa Schulz

Share Button

imagine 0 Sfetnicul tainic - Mona Lisa Schulz 978-606-639-057-6
Al doilea tipar al chakrei a cincea: Xena
   Din cealalta extrema fac parte persoanele excesiv de asertive, care au tendinta de a-i domina pe ceilalti cu opiniile lor si care incearca cu incapatanare sa acopere vocile altora. De exemplu, Xena, de 23 de ani, a lucrat cu mine pe durata catorva citiri de diagnosticare intuitiva pentru problemele ei cronice de comunicare, ale chakrei a cincea. De la o varsta frageda, Xenei i-a venit greu sa discearna momentul in care e potrivit sa spuna ce gandeste si momentul in care impartasirea gandurilor sau a parerilor ei i-ar fi facut pe ceilalti sa o excluda si sa-i provoace neplaceri.
   Problemele de gat ale Xenei au inceput la liceu, cam in momentul in care i-a parat pe cativa colegi, ca fumeaza. S-a trezit tratata ca o proscrisa, ajungand sa se mute de la acea scoala. Adaptarea ei sociala si problemele de gat au urmarit-o insa si la scoala la care se transferase. Pe langa durerea cronica de gat – pentru care a urmat tratament chiropractic si de acupunctura – Xena a continuat sa se lupte cu nevoia ei de a le spune oamenilor ce gandeste. si-a spus in sinea sa ca, daca ei nu vor sa auda adevarul, era problema lor.
   Daca te apropii de una dintre extreme – asemenea lui Wendy (sub-asertiva, dar exagerat de dispusa sa faca pe placul oamenilor) sau Xena (excesiv de asertiva si dominandu-i, in mod insistent, pe altii) – vei fi predispus la probleme de sanatate ale chakrei a cincea – afectiuni ale gatului, tiroidei, ale gurii sau maxilarului.
   A sasea chakra/al saselea centru energetic
   Ce se poate spune despre persoanele care au probleme la nivelul creierului, al ochilor si urechilor, asociate chakrei a sasea? Cei care sufera de aceste afectiuni, invata cu timpul ca simptomele lor sunt un semnal intuitiv important, ca au nevoie sa-si reevalueze modul in care percep lumea, dar si gradul de flexibilitate si adaptabilitate al mintii lor. si aici, tind sa existe doua grupuri opuse de persoane, cu probleme de sanatate ale chakrei a sasea.
   Primul tipar al chakrei a sasea: Zoe
   La una dintre extreme se afla ganditorii cei mai metodici si conservatori, care au o maniera inflexibila, ultra morala, excesiv de etica de a considera lucrurile si de a-si ordona gandurile. De exemplu, Zoe avea un creier ca de calculator. Desi era o specialista extraordinara in domeniul informaticii, i-a fost foarte greu sa se inteleaga bine cu oamenii, sa-si gaseasca un serviciu sau o locuinta stabila.
   Cu toate ca avea doar 24 de ani si parea a fi studenta tipica, lipsita de griji, in realitate era foarte rigida in gestionarea vietii personale. In cea mai mare parte a timpului, intra in contact cu prietenii doar prin intermediul spatiului virtual de conversatie si a jocurilor pe computer, iar atunci cand s-a incheiat viata sociala din caminul studentesc al facultatii, a disparut si capacitatea ei de a avea vreo relatie de durata, cu prietenii sau potentialii iubiti. Zoe suferea de probleme tipice chakrei a sasea, cum sunt tulburarea obsesiv-compulsiva si sindromul Asperger – stil de gandire avand o maniera rigida, axata pe reguli de abordare a vietii si care incearca sa-i adapteze pe toti ceilalti, la lumea sa.
   Al doilea tipar al chakrei a sasea: Yvonne
   Din cealalta extrema a chakrei a sasea fac parte persoanele care au o mentalitate atat de nestructurata, improvizata si fara continut, incat nu le poti determina sa ajunga la niciun punct de vedere propriu. Aceasta ne duce la Yvonne, de 34 de ani, care a venit plutind la citirea programata, la fel de rapid si fara zgomot pe cat se misca prin viata ei, mai tarziu cu 20 de minute, invocand o gramada de scuze vagi si neclare pentru intarziere. Perceptia pe care am avut-o despre mintea acestei femei a fost aceea de masina de facut floricele de porumb, sarind de la o idee la alta. Gandurile ii erau la fel de dezorganizate ca si viata ei.

Cumpara Sfetnicul tainic – Mona Lisa Schulz ieftin

Caracteristici tehnice Sfetnicul tainic – Mona Lisa Schulz 978-606-639-057-6
Autor Daniel Lacoste
Data aparitie 2014
Numar de pagini 216
Format 180X105
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Beletristica
Editura NATIONAL
Autor Jessica O Connor
Data aparitie 2014
Numar de pagini 120
Format 180X105
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Beletristica
Editura NATIONAL
Categorie Hobby Practic
Editura EDITREX
Autor Costin Grigoras
Data aparitie 2018
Numar de pagini 1044
Format 240 x 170 mm
Subcategorie Desen Muzica Film Teatru
Autor: Costin Grigoras
Data aparitie 2018
Numar de pagini 1054
Format 240 x 170 mm
Subcategorie Desen Muzica Film Teatru
Categorie Hobby Practic
Editura EDITREX
Autor Mihail Sadoveanu
Data aparitie 2014
Numar de pagini 280
Format 205X150
Subcategorie Literatura Romana
Categorie Beletristica
Editura MIHAIL SADOVEANU
Autor George Mihalache
Data aparitie 2014
Numar de pagini 192
Format 200X130
Subcategorie Biografii
Categorie Biografii Memorii Jurnale
Editura ARTPRINT
Autor Mona Lisa Schulz
Data aparitie 2014
Numar de pagini 358
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FOR YOU

Nota: Fotografia produsului Sfetnicul tainic – Mona Lisa Schulz are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Sfetnicul tainic – Mona Lisa Schulz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *