Carti · Pedagogie Metodica

Spiru Haret si invatatorii – Cristina Stefan

Share Button

imagine 0 Spiru Haret si invatatorii - Cristina Stefan 978-973-30-3652-4
Colectia "Istoria Gandirii Pedagogice" propune o carte cu titlul semnificativ in contextul reformei invatamantului, care vizeaza, in primul rand, destinul oamenilor scolii: "Spiru Haret si invatatorii".
Autoarea Cristina stefan, doctor in stiinte politice, profesor de filosofie la Colegiul National Spiru Haret, din Bucuresti, are meritul de a aborda o tema de mare dificultate, cu mijloacele specifice istorice si hermeneutice, proprie stiintelor socio-umane.
Cartea este structurata in zece capitole, care ofera imaginea complexa a lui Spiru Haret, ca reprezentant al politicilor educationale intr-un moment istoric determinant pentru calitatea scolii – constituirea sistemului modern de invatamant national.
Ea este centrata, in mod special, asupra relatiei dintre Spiru Haret – profesorul universitar, cercetatorul in domeniul pedagogiei sociale si ministrul Instructiunii Publice – si cadrele didactice chemate sa implineasca obiectivele reformei invatamantului.
Autoarea propune o intrebare tulburatoare pentru politicienii educatiei moderne si postmoderne: Pentru cine scria Spiru Haret?…"Eu scriu pentru oamenii de scoala".

Cumpara Spiru Haret si invatatorii – Cristina Stefan ieftin

Caracteristici tehnice Spiru Haret si invatatorii – Cristina Stefan 978-973-30-3652-4
Data aparitie 2012
Numar de pagini 171
Format 200X145
Subcategorie Poezie
Categorie Beletristica
Editura PROXIMA
Autor George V. Grigore
Colectie Istoria Gandirii Pedagogice
Data aparitie 2014
Numar de pagini 248
Format 130 x 200
Subcategorie Pedagogie Metodica
Categorie Stiinte Umaniste
Editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA
Autor: Cristina Stefan

Nota: Fotografia produsului Spiru Haret si invatatorii – Cristina Stefan are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Spiru Haret si invatatorii – Cristina Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *