Carti · Psihologie Practica

Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii – Gianna Schelotto

Share Button

imagine 0 Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii - Gianna Schelotto 978-606-587-138-0

Cartea prezinta destinele a trei personaje Alfredo, Andrea si Fabio. ,,Am facut-o pentru binele tau!”, ,,Am facut-o pentru binele lui!”, formule care se regasesc in titlul cartii, sunt folosite des in viata reala, insa ascund de multe ori ati-tudini si fapte reprobabile – minciuna, aroganta, egoism sau amagire. Acestea sunt ,,micile crime” savarsite in numele iubirii, pe care le reda Gianna Schelotto.

Alfredo, protagonistul primei povesti, afla ca a fost adoptat cand avea trei ani, dupa ce el si fratele lui fusesera abandonati de mama lor. Andrea, personajul central din cea de-a doua poveste, este pus de tatal sau in fata unei realitati neplacute. In ultima poveste, Fabio, un avocat influent, de aproape saizeci de ani, se confrunta cu perspectiva inevitabilei sale decaderi dupa ce afla ca ar putea suferi de Alzheimer.  
Unii gresesc prin faptul ca dezvaluie, altii gresesc prin faptul ca ascund: s‑ar zice ca situatia e fara iesire. Dar nu faptele individuale sunt cele care produc daune ; ceea ce risca sa creeze fracturi profunde este ideea ca, de fapt, copiii sunt un fel de prelungire a noastra, o proprietate exclusiva de care putem dispune oricum.

Orice fapta, declarata sau ascunsa, prin care incercam sa determinam persoanele sa‑si schimbe idei, aspiratii si sentimente este o manipulare, chiar daca se naste din dorinta sincera de a aduce beneficii sanatatii celuilalt sau de a‑i sustine bunastarea.
In relatiile „sanatoase“, schimbarile si dezvoltarea au loc nu fiindca cel puternic a reusit sa‑l convinga pe cel slab, ci numai pentru ca ne‑am transformat luand de la celalalt si dand de la sine, in mod spontan, experiente, emotii, vise.

Cumpara Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii – Gianna Schelotto ieftin

Caracteristici tehnice Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii – Gianna Schelotto 978-606-587-138-0
Numar de pagini 16
Format 235X165
Subcategorie Povesti, basme, legende
Categorie Carti Pentru Copii
Editura GAMA
Autor Mitch Albom
Data aparitie 2014
Numar de pagini 224
Format 200X130
Subcategorie Literatura contemporana
Categorie Beletristica
Editura RAO
Autor Emanuel Swedenborg
Data aparitie 2016
Numar de pagini 264
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Dezvoltare Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura FIRUL ARIADNEI
Categorie Gastronomie
Editura ALL
Autor Laura Adamache
Data aparitie 2014
Numar de pagini 56
Format 235X150
Subcategorie Bucatarie
Autor Gianna Schelotto
Data aparitie 2014
Numar de pagini 160
Format 200X130
Subcategorie Psihologie Practica
Categorie Dezvoltare Personala
Editura ALL

Nota: Fotografia produsului Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii – Gianna Schelotto are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Spre binele tau. Mici crime in numele iubirii – Gianna Schelotto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *