Carti · Educatie Psihologie

Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti – Marijn Stok

Share Button

imagine 0 Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti - Marijn Stok 978-606-8244-64-8
Cartea abordeaza tematica obiceiurilor alimentare ale adolescentilor si efortul acestora de a face fata tentatiilor culinare intr-un mediu suprasaturat de oferte; sunt ilustrate modalitatile prin care adolescentii pot utiliza strategii eficiente de autoreglare a comportamentului alimentar sanatos si modul in care parintii pot contribui la acest proces.
Un colectiv de cercetatori in psihologia sanatatii de la Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, a participat, impreuna cu cercetatori din Olanda, Belgia, Danemarca, Finlanda, Germania, Marea Britanie, Polonia si Portugalia, la proiectul european comun, „Tentatia de a manca moderata de factori individuali si de mediu si instrumente de auto-reglare” (TEMPEST). Informatiile despre tentatiile alimentare si modul in care adolescentii si le gestioneaza au la baza date provenite de la 15.000 de adolescenti (dintre care 1.401 din Romania).
Cartea ofera parintilor, consilierilor si adolescentilor, intr-un limbaj accesibil, informatii fundamentate stiintific despre cum pot fi implementate strategiile de suport pentru o alimentatie sanatoasa in randul tinerilor. Sunt propuse o serie de exercitii care pot fi realizate de catre adolescenti acasa sau la scoala, singuri sau impreuna cu grupul de prieteni sau sub coordonarea profesorului interesat de educatia pentru sanatate.

Cumpara Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti – Marijn Stok ieftin

Caracteristici tehnice Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti – Marijn Stok 978-606-8244-64-8
Autor Marijn Stok
Data aparitie 2013
Numar de pagini 78
Format 240X165
Subcategorie Educatie Psihologie
Categorie Cresterea Copilului
Editura ASOCIATIA DE STIINTE COGNITIVE DIN ROMANIA

Nota: Fotografia produsului Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti – Marijn Stok are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Strategii de suport pentru o alimentatie sanatoasa la adolescenti – Marijn Stok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *