Carti · Dezv Spirituala

Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi – Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark

Share Button

imagine 0 Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi - Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark 978-606-8420-63-9

Ingerii traiesc printre noi. Ii putem descoperi daca ne deschidem fata de ei si daca le invocam ajutorul. Aceste 101 povesti te vor ului. Printre ele vei gasi:

• Povestea unui baietel ranit, ratacit prin padure, care este salvat din calea unei cete de mistreti agresivi de un caine al familiei. Abia mai tarziu isi aminteste el ca animalul murise cu doi ani inainte.

• Povestea unui barbat intampinat, la inmormantarea fiului sau de care se instrainase, de asistentul unui pastor. In final se dovedeste ca nimeni din biserica respectiva nu il cunostea.

• Povestea unei fete care este salvata din calea unui agresor de catre vecinul ei, un membru al Beretelor Verzi, care isi parcheaza motocicleta pe aleea din fata casei sale. Fata afla mai tarziu ca soldatul lupta intr-o tara de peste ocean si ca nu se intorsese acasa.

• Povestea unei femei insarcinate aparent sanatoase, avertizata de spiritul mamei sale decedate sa mearga de urgenta la spital, intrucat viata fiului ei nenascut este in pericol.

• Povestea unui barbat cu multiple arsuri programat pentru o operatie chirurgicala, care asculta recomandarea unui inger de a se ruga la Dumnezeu. A doua zi dimineata, cand se prezinta la spital pentru operatie, se dovedeste ca arsurile sale sunt complet vindecate.

• Povestea unei tinere care conduce singura noaptea intr-un oras strain si este ghidata direct la o sectie de politie cand un atacator ii ciocneste intentionat masina.

Cumpara Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi – Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark ieftin

Caracteristici tehnice Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi – Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark 978-606-8420-63-9
Categorie Carti Pentru Copii
Editura LITERA
Data aparitie 2014
Numar de pagini 64
Format 15×21
Subcategorie Literatura Universala
Data aparitie 2014
Numar de pagini 64
Format 15×21
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Carti Pentru Copii
Editura LITERA
Data aparitie 2014
Numar de pagini 64
Format 15×21
Subcategorie Literatura Universala
Categorie Carti Pentru Copii
Editura LITERA
Autor Dora Levi Mossanen
Numar de pagini 256
Format 14×21
Subcategorie Romane de dragoste, Carti romantice
Categorie Beletristica
Editura ALMA
Categorie Beletristica
Editura CODEX
Numar de pagini 192
Format 13×20
Subcategorie Literatura contemporana
Numar de pagini 448
Format 13×20
Subcategorie Politica
Categorie Stiinte Umaniste
Editura METEOR PRESS
Data aparitie 2014
Numar de pagini 392
Format 13×20
Subcategorie Dezv Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura ADEVAR DIVIN

Nota: Fotografia produsului Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi – Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Supa De Pui Pentru Suflet. Ingeri Printre Noi – Jack Canfield Mark Victor Hansen Amy Newmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *