Carte Juridica · Carti

Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil

Share Button

imagine 0 Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil 978-606-673-611-4

Lucrarea „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” a aparut ca o necesitate si o incurajare in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenele de admitere si definitivare in profesiile juridice, fara a avea pretentia ca reprezinta ceva mai mult decat o „tabara de antrenament” pentru toti cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobandirea unor cunostinte solide de drept procesual civil.
Lucrarea „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” contine peste 2000 de grile si este dezvoltata pe structura Codului de procedura civila, asigurand o evaluare graduala si eficace a cunostintelor dobandite.
Ineditul lucrarii „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” consta in faptul ca aceasta cuprinde mai multe teste-grila redactate intr-o maniera noua. Variantele de raspuns sunt insotite de trimiteri la textele legale, astfel incat cei interesati sa poata intelege optiunile autorului, punandu-se un accent deosebit pe aspecte de finete juridica.
La elaborarea acestei lucrari s-a avut in vedere tematica disciplinei Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii, pentru concursul de admitere in magistratura din 2013 si 2014, si cea elaborata de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, pentru concursul de admitere in avocatura din 2013 si 2014.

Cumpara Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil ieftin

Caracteristici tehnice Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil 978-606-673-611-4
Colectie Colectia Examene
Data aparitie Iulie 2015
Numar de pagini 420
Format 17/24 cm
Subcategorie Carte Juridica
Categorie Drept
Editura UNIVERSUL JURIDIC
Autor: Noni – Emil Iordache

Nota: Fotografia produsului Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Teste-Grila Pentru Examenele De Admitere Si Definitivat In Profesiile Juridice. Drept Procesual Civil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *