Carti · Dezv Spirituala

Trecerea Vrajitoarelor – Taisha Abelar

Share Button

imagine 0 Trecerea Vrajitoarelor - Taisha Abelar 978-606-8420-85-1
O poveste adevarata despre initierea unei femei intr-o realitate diferita, aflata dincolo de limitele vietii de zi cu zi.
In urma cu aproximativ douazeci de ani, antropologul Carlos Castaneda a siderat milioane de cititori descriindu-si – sub tutela unui brujo indian yaqui Don Juan – initierea intr-o realitate alternativa. De aceasta data, Taisha Abelar, care a fost initiata de catre femeile din grupul lui Don Juan, isi povesteste propria „traversare”, in aceasta carte absolut captivanta.
In timpul unei calatorii in Mexic, Abelar intra in legatura cu un grup de vrajitori si incepe un proces riguros de pregatire fizica si mentala, in urma caruia sa fie capabila sa depaseasca limitele perceptiei obisnuite. Trecerea vrajitorilor detaliaza acest proces, transmitandu-ne o imagine cat se poate de practica a responsabilitatilor si pericolelor cu care se confrunta o vrajitoare. Relatarea acaparatoare a lui Abelar este nepretuita prin calitatile ei de „manual de vrajitorie”, de studiu de antropologie si de opera plina de provocari din sfera spiritualitatii feminine.
„Fascinant… Lupta autoarei de infrangere a rezistentei interioare si stradaniile ei de intelegere a unor concepte abstracte sunt detaliate intr-un mod miraculos. O carte utila pentru dezvoltarea personala in sfera spiritualitatii feminine.”
— Library Journal

Cumpara Trecerea Vrajitoarelor – Taisha Abelar ieftin

Caracteristici tehnice Trecerea Vrajitoarelor – Taisha Abelar 978-606-8420-85-1
Numar de pagini 63
Format 200 x 140 mm
Subcategorie Bucatarie
Categorie Gastronomie
Editura AQUILA
Autor Taisha Abelar
Data aparitie 2015
Numar de pagini 296
Format 13×20
Subcategorie Dezv Spirituala
Categorie Spiritualitate Ezoterism
Editura ADEVAR DIVIN

Nota: Fotografia produsului Trecerea Vrajitoarelor – Taisha Abelar are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Trecerea Vrajitoarelor – Taisha Abelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *