Carte Ortodoxa · Carti

Ziua Sfantului Arhanghel Mihail – Nina Pavlova

Share Button

imagine 0 Ziua Sfantului Arhanghel Mihail - Nina Pavlova 978-606-550-151-5
Ziua Sfantului Arhanghel Mihail este o culegere de povestiri reale scrise in genul prozei contemporane,amintiri personale ale scriitoarei Nina Alexandrovna Pavlova ,care s-a stabilit definitiv in apropierea manastirii Optina,in anul 1988 atunci cand manastirea era in ruine si oameni din marile orase ale tarii veneau ca sa ajute le restaurarea Optinei.
Cu ingamfarea mea de atee,ma duceam la biserica in fiecare dimineata „cu titlu experimental”. Dupa o saptamana,am trait o zguduitura puternica pe care nu poate sa o explice nici o limba omeneasca. Nefiind in stare sa astept zorile,veneam noaptea la usile incuiate ale bisericii si plangeam de fericire:„Dumnezeu exista,El ne iubeste!” Si la fel cum in intuneric poate fi simtita respiratia marii desi este inca ascunsa de privirile omenesti,asa simteam si eu iubirea lui Dumnezeu.
Iata cum,de la o lista naiva cu titlul,„Viata ortodocsilor”,a aparut aceasta carte si nu m-as fi hotarat sa o scriu daca nu ar fi insistat duhovnicii care imi spuneau mereu:„Scrie!” Dar ce scriitor duhovnicesc poate sa iasa din mine,daca sfintii scriau din experienta sfinteniei,iar eu am doar o experienta bogata in ispite?!
– Tu scrie totul asa cum a fost,mi-a zis batranul schiarhimandrit,Ilii Nozdriov.
Si am inceput sa astern pe hartie aceste istorioare din viata ortodocsilor care,bineinteles,au destul de multe ispite. Totusi suntem niste oameni fericiti pentru ca in necazuri si greutati ne pazeste mila Domnului nostru Iisus Hristos si iubirea Lui vie si apropiata.
N. Pavlova,
Membra a Uniunii Scriitorilor din Rusia

Cumpara Ziua Sfantului Arhanghel Mihail – Nina Pavlova ieftin

Caracteristici tehnice Ziua Sfantului Arhanghel Mihail – Nina Pavlova 978-606-550-151-5
Autor: Vasilios Bacoianis
Data aparitie 2014
Numar de pagini 110
Format 200X110
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura SOPHIA
Data aparitie 2014
Numar de pagini 46
Format 140 x 100 mm
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura EGUMENITA
Autor Nina Pavlova
Data aparitie 2014
Numar de pagini 518
Format 200X130
Subcategorie Carte Ortodoxa
Categorie Religie
Editura EGUMENITA

Nota: Fotografia produsului Ziua Sfantului Arhanghel Mihail – Nina Pavlova are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

One thought on “Ziua Sfantului Arhanghel Mihail – Nina Pavlova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *